Πώς θα απαλλάξεις το φαγητό από παραπανίσια υγρά;

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ


Αν το φαγητό που έφτιαξες στην κατσαρόλα έχει ήδη βράσει, αλλά έχουν μείνει περισσότερα υγρά από όσα θα ήθελες, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να γίνει πιο στεγνό:

Κατ΄ αρχάς αποσύρεις το σκεύος από τη φωτιά.

Ξεσκεπάζεις την κατσαρόλα και σκεπάζεις το φαγητό με μια καθαρή, βαμβακερή πετσέτα.

Επάνω από την πετσέτα τοποθετείς το καπάκι.

Σε σύντομο χρόνο η πετσέτα θα απορροφήσει όλους τους υδρατμούς και το φαγητό θα γίνει όπως πρέπει.

Η τοποθέτηση της πετσέτας είναι ιδανική λύση για να κάνεις το ρύζι και το κριθαράκι σπυρωτά και νόστιμα, αλλά και για όσα νερόβραστα φαγητά δεν θέλεις να λασπώσουν.


Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook