Βρίσκεσαι στο σπίτι ή κάπου αλλού και θέλεις να ανοίξεις μια κονσέρβα, αλλά δεν έχεις ανοιχτήρι; Μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά με ένα κουτάλι. Δεν είναι δύσκολο, απλώς χρειάζεται σύστημα.

Δες στο βίντεο πώς γίνεται βήμα-βήμα.

Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πλησιάσεις τα αιχμηρά σημεία της κονσέρβας, καθώς θα την ανοίγεις, γιατί κόβουν πολύ άσχημα.

Αν έχεις γάντια, καλό είναι να τα φορέσεις.

Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες απορίες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ