Πότε είναι καλύτερα να μην βλέπεις τηλεόραση;

Καλό είναι να μην βλέπεις τηλεόραση κάνοντας ταυτόχρονα και άλλα πράγματα. Γιατί μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις και προβλήματα.

Για παράδειγμα, απόφυγε να βλέπεις τηλεόραση, όταν:

Τρως. Πρώτον, χάνεις την απόλαυση της γεύσης και, δεύτερον, χάνεις το μέτρο στις ποσότητες που καταναλώνεις. Επιπλέον, αν παρακολουθείς κάτι δυσάρεστο, μπορεί να κινδυνεύσεις και από βαρυστομαχιά.

Κάνεις σεξ, ακόμα και αν η ταινία που παρακολουθείς είναι σχετική με τη δραστηριότητα στην οποία επιδίδεσαι. Χάνεται ο αυθορμητισμός και αποκτάς δεύτερο ρόλο στη δική σου… αισθησιακή ταινία.

Συζητάς. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτά που ακούς και δεν έχεις καθαρό μυαλό να απαντήσεις.

Μαγειρεύεις. Κινδυνεύεις με ατύχημα (κόψιμο, κάψιμο κ.ά.), αν ετοιμάζεις φαγητό και αφαιρεθείς παρακολουθώντας σίριαλ, ταινία ή (ακόμα χειρότερα) ειδήσεις.

Κόβεις και ράβεις. Γενικά μην κάνεις χειροτεχνίες που απαιτούν τη χρήση αιχμηρών (ψαλίδι, καρφίτσες, βελόνα) ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων βλέποντας ταυτόχρονα τηλεόραση.

Σιδερώνεις. Κινδυνεύεις να καείς ή να κάψεις κάποιο ρούχο.

  • 14
    Shares
Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πότε τελειώνει η «Καλημέρα» και ξεκινάει η «Καλησπέρα»;

Κάποιοι λένε "Καλημέρα" από το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι. Από τις 12 και ένα λεπτό αρχίζουν την "Καλησπέρα". Άλλοι ξεκινούν...

Πόσα είναι όλα τα ελληνικά νησιά;

Τα περισσότερα ελληνικά νησιά βρίσκονται στο Αιγαίο πέλαγος, λιγότερα στο Ιόνιο και ελάχιστα στο Λιβυκό και σε άλλα μικρότερα πελάγη...

Πώς θα ζεστάνεις τα κρύα πόδια σου στη στιγμή;

Τα κρύα πόδια (χαρακτηριστικό κυρίως των γυναικών), μπορούν να ζεσταθούν ανά πάσα στιγμή με μια απλή άσκηση...

Πόσα γραμμάρια είναι ένα λίτρο;

Η μετατροπή ενός λίτρου σε γραμμάρια εξαρτάται από την πυκνότητα του υγρού ή του αερίου που θέλουμε να μετρήσουμε. Εκτός από το νερό...