Ποιο πνευματικό παιχνίδι παίζεται με ρούχα στο σκοτάδι;

Ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο; Τι θα φορέσεις; Πήγαινε με χαρά στο δωμάτιό σου, σβήσε το φως, άνοιξε τη ντουλάπα σου και άρχισε να ντύνεσαι στο σκοτάδι. Εν ολίγοις, πριν από τη νυχτερινή διασκέδαση παίξε ένα ωραίο πνευματικό παιχνίδι, που θα το διασκεδάσει (ανεξαρτήτως από το αισθητικό αποτέλεσμα) τόσο το σώμα σου όσο και ο εγκέφαλός σου.

Μόνο με την αφή

Προσπάθησε – χρησιμοποιώντας ως μόνη αίσθηση την αφή – να βρεις τα εσώρουχά σου, το φουστάνι ή το παντελόνι σου, τα παπούτσια σου, το πανωφόρι σου και ό,τι άλλο θα χρειαστείς για να ετοιμαστείς.

Τι να προσέξεις:

Πρώτον, να έχεις χρόνο μπροστά σου, γιατί η πρώτη απόπειρα μπορεί να αποβεί τραγελαφική.

Δεύτερον, να κάνεις όλες τις κινήσεις ήρεμα και αργά, ειδικά αν ο χώρος όπου βρίσκεται η ντουλάπα είναι στενός, ώστε να μην χτυπήσεις κάπου.

Εννοείται πως δεν το δοκιμάζεις, αν φοβάσαι το σκοτάδι (το αίσθημα αγωνίας θα σου χαλάσει τη διάθεση και θα συγχύσει τον εγκέφαλο φέρνοντας τα αντίθετα αποτελέσματα) ή αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα υγείας, όπως ζαλάδες, ιλίγγους κ.ά.

Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες Απορίες και να μάθεις Αλήθειες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΛΕΧΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

Πώς θα αποτρέψεις τις επισκέψεις περιστεριών στο μπαλκόνι σου;

Δες πώς μπορείς να αποφύγεις τις κουτσουλιές στο μπαλκόνι σου, χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο τη ζωή των πουλιών με τοξικά προϊόντα ή αιχμηρά αντικείμενα...

Πόσα εκατοστά είναι μια σπιθαμή;

Η σπιθαμή είναι μονάδα μήκους. Για την ακρίβεια, πρόκειται για "ανθρωπομετρική μονάδα μήκους", που δεν ανήκει στο Διεθνές σύστημα μονάδων SI. Ορίζεται ως το μήκος ανοίγματος ...

Μπορείς να φανταστείς τι πετάει ο Έλληνας στη θάλασσα;

Χρειάζεται να διαθέτεις νοσηρή φαντασία για να υποψιαστείς τι είδους πράγματα πετάει ο Έλληνας στη θάλασσα...

ΑΛΗΘΕΙΑ...