Ποιο είναι το πιο ανέξοδο φυσικό σπρέι υγείας;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μειώνει το στρες, βελτιώνει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού καθώς και του αναπνευστικού συστήματος, απαλύνει τα συμπτώματα του άσθματος και τις αλλεργικές εκδηλώσεις. Το σπρέι θαλασσινού νερού, που δημιουργείται όταν το κύμα σκάει με δύναμη στην παραλία, αποτελεί μια φυσική θεραπεία τόσο για την ψυχή όσο και για το σώμα.

Πάρε βαθιές εισπνοές

Σύμφωνα με σχετικές μελέτες, οι θετικές αυτές επιδράσεις οφείλονται στα ηλεκτρικά φορτισμένα σταγονίδια του νερού που ψεκάζονται από τη θάλασσα σχηματίζοντας ένα πολύ λεπτό ομιχλώδες νέφος.

Αυτές οι πλούσιες σε αρνητικά ιόντα σταγόνες απομακρύνουν τους ρύπους από τον αέρα, εξαλείφουν τις αερομεταφερόμενες λοιμώξεις και η εισπνοή τους επιτρέπει στο σώμα να φιλτράρει αποτελεσματικότερα τα ρυπογόνα σωματίδια.

Επίσης είναι βοηθητικές σε περιπτώσεις ιγμορίτιδας, εμφυσήματος και βρογχίτιδας, στη βελτίωση της διάθεσης. Κάνουν πιο πλούσια την αναπνοή, επιταχύνουν την επούλωση τραυμάτων, δυναμώνουν το ανοσοποιητικό και εξασφαλίζουν ποιότητα στον ύπνο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι είναι η Αντζούγια (ή Αντσούγια);

Οι περισσότεροι - και δη οι καλοφαγάδες - σίγουρα έχουν γευτεί την αντζούγια. Αποτελεί ένα ιδανικό συνοδευτικό για όλα τα λαδερά φαγητά και τα όσπρια αλλά...

Πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι ένα στρέμμα;

Το στρέμμα είναι μονάδα μέτρησης εμβαδού. Το χρησιμοποιούμε κυρίως στην Ελλάδα για να μετρήσουμε εκτάσεις γης...

Πόσα γραμμάρια είναι ένα λίτρο;

Η μετατροπή ενός λίτρου σε γραμμάρια εξαρτάται από την πυκνότητα του υγρού ή του αερίου που θέλουμε να μετρήσουμε. Εκτός από το νερό...

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ