Ένας απλός αβγοκόφτης μπορεί στην κυριολεξία να γίνει πολυεργαλείο, χρησιμότατο στην κουζίνα. Κι αυτό γιατί, εκτός από ένα βραστό (σφιχτό) αβγό, καταφέρνει να κόψει με ευκολία και πολλά άλλα τρόφιμα.

Φρούτα, τυρί, λουκάνικο σε ροδέλες

Βάλε λοιπόν άφοβα στον αβγοκόφτη μικρά φρούτα, λαχανικά, τυρί, βούτυρο, λουκάνικο ή όποιο άλλο τρόφιμο θέλεις να κόψεις σε χοντρές ροδέλες και θα έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα, χωρίς κόπο. Και, το κυριότερο, θα το κάνεις με ασφαλή τρόπο, αφού δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Δες στο βίντεο πόσο εύκολα και ωραία γίνεται.

Αν δεν έχεις αβγοκόφτη, αγόρασε έναν ανοξείδωτο ΕΔΩ

Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες απορίες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ