Από μόνο του το αλάτι νοστιμίζει όλα τα φαγητά, οπότε φαντάζεσαι πού μπορεί να φτάσει η γεύση, αν του προσθέσεις μυρωδικά.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

Χοντρό αλάτι

Αποξηραμένο θυμάρι, βασιλικό, ρίγανη, δενδρολίβανο, δυόσμο

Σκόρδο σε σκόνη

Μαύρο πιπέρι σε κόκκους

Η ποσότητα των υλικών καθορίζεται από την προτίμησή σου στα συγκεκριμένα μυρωδικά. Στην πρώτη προσπάθεια μπορείς να βάλεις μια μικρή ποσότητα, για να δοκιμάσεις το αποτέλεσμα, και κατόπιν να το παρασκευάσεις ανάλογα.

Παρασκευή:

Αλέθεις όλα τα υλικά μαζί και τοποθετείς το μείγμα σε καθαρό γυάλινο βαζάκι.

Το διατηρείς σε σκοτεινό και ξερό μέρος.

Αν θέλεις να λύσεις κι άλλες απορίες, κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook